Scouting en corona

02/09/2020

Om het besmettingsrisico op de scouts zo goed mogelijk te beperken houden we rekening met volgende maatregelen:

• Zieke kinderen, kinderen die net ziek geweest zijn of kinderen die in contact zijn gekomen met een besmet persoon blijven thuis.
  • Op de scouts werken we met bubbels die gescheiden blijven. Kapoenen en welpen vormen elk een aparte bubbel en spreken af aan het lokaal. Jongverkenners en verkenners vormen samen 1 bubbel en spreken steeds af aan de kerk van Genendijk.
  • Tijdens de activiteit is er extra aandacht voor hygiĆ«ne en het bewaren van afstand tussen externen.
  • Onze vaste activiteiten (zoals bontbijt en eetdag) worden aangepast om te kunnen voldoen aan de geldende maatregelen.

Voor updates rond veranderende maatregelen houdt u best onze facebookpagina en uw e-mail in de gaten!