Heropstart Jongverkenners/Verkenners

08/02/2021

De nieuwe regels, die ingegaan zijn vanaf 1 februari, maken dus dat iedereen opnieuw welkom is op onze zondagse activiteiten. Exact hoe we het graag hebben! Deze nieuwe regels houden ook nog wat extra veranderingen in:

  • Jongverkenners en verkenners verzamelen telkens aan de kerk van Genendijk, welpen en kapoenen spreken gewoon af aan het lokaal.
  • Jongverkenners en verkenners dragen tijdens de activiteiten steeds een mondmasker en doen alleen nog buitenactiviteiten. Met de welpen en kapoenen trekken we ook zo veel mogelijk de buitenwereld in, bij extreem weer wordt er voor hen binnen voldoende ventilatie voorzien.
  • Aangezien we onze activiteiten enkel met groepen van maximum 10 leden mogen doen is het de bedoeling om wekelijks in te schrijven indien je komt. Hiervoor wordt in de loop van de week een mail rondgestuurd. Op deze manier kunnen we op voorhand de groepen en leiding verdelen indien nodig.

Plezier maken wordt dus weer onze prioriteit voor alle takken, en we zijn extreem blij dat we dit weer op een veilige manier mogen doen van de strenge mevrouwen en meneren in Brussel!

Hopelijk tot zondag!

Even geduld