Heropstart Jongverkenners/Verkenners

08/02/2021
Vanaf afgelopen zondag is onze werking weer begonnen voor alle leeftijdsgroepen, rekening houdend met de nieuwe regels. Concreet wilt dit dus zeggen dat dat we naast de welpen en de kapoenen ook de jongverkenners en de verkenners terug mogen verwelkomen!

Heropstart Kapoenen/Welpen

21/11/2020
Vanaf 22 november zullen de activiteiten voor de kapoenen en welpen opnieuw doorgaan. Hou voor meer info zeker de website en facebookpagina in de gaten!

Scouting en corona

02/09/2020
Ook bij Scouts Genendijk steken we de handen uit de mouwen om iets te doen aan de globale crisis. Hieronder kunt u een overzicht terugvinden van de meest recente maatregelen die door ons genomen worden, gebaseerd op de besluiten van de overheid en Scouts & Gidsen Vlaanderen.

Startdag Scouts Genendijk

02/09/2020
Het begin van het scoutsjaar is weer in zicht! Onze eerste activiteit vindt plaats op 20 september!