Groepsleiding

Lies Mellebeek

Energieke Ezel

Hallo scouters! Ik ben Lies, maar op de scouts ben ik beter bekend als Energieke Ezel. Ondertussen ben ik al 15 jaar een echte scout in hart en nieren! 15 jaar scouts, dat betekend dat ik al zo'n 780 zondagnamiddagen op de scouts doorbracht en al ongeveer 180 dagen op scoutskamp vertoefd heb... En ik kan je wel vertellen, dat zijn de aaaalllermooiste dagen ooit. Dit jaar ben ik zowel groepsleiding als leiding van de verkenners. Samen met Ward en natuurlijk alle andere leiding zal ik er net zoals de voorbije 5 jaar alles aan doen om er elke zondag een superfijne dag van te maken! Naast scouts speel ik sinds kort ook tennis en ik ben ook regelmatig in ons Jeugdhuis te vinden. Door de week zit ik op kot in Antwerpen, waar ik aan mijn master SEW werk. Hopelijk tot snel op een fijne zondagnamiddag. Dikke zoen van deze Kapoen! ps: mijn foto toont wel degelijk aan dat Ward liegt in zijn tekstje...

Ward Wijckmans

Scherpzinnige Saterhoen

Hallo websurfer! Ik ben Ward de Scherpzinnige Saterhoen (Lijkt een beetje op het buitenechtelijke kind van een fazant en ne patrijs). Al sinds mijn eerste jaar kapoenen ben ik elke zondag op de scouts terug te vinden, wat betekent dat ik ondertussen al grof geschat 640 dagen of 2000 uur mijn beste zelf heb kunnen zijn. Ondertussen is dit al mijn 6de jaar als leiding (3 jaar welpen, 1 jaar JVKs, 2 jaar VKs). Neem het dus maar van mij aan als ik zeg dat elke leeftijd even uitputtend, maar ook even plezant is! Verder zet ik dit jaar ook mijn tweede jaar als groepsleider in samen met Lies. Er kan dus ook met zekerheid gesteld worden dat ik ook dit jaar weer mijn titel van knapste groepsleiding zal kunnen verdedigen! Naast de scouts kan je mij ook tegenkomen als bestuurslid in JH De Stip of als student groenmanagement aan de PXL. Hier komt mijn autobiografie aan zijn eind, in tegenstelling tot Christophe Dept zijn sjorringen blijven die van mij wel overeind.