Kapoenen

De kapoentjes zijn onze allerkleinsten. Ze zijn 6 en 7 jaar oud.

Amber Defraine

Bemoederende boomklever

Hej Hej ik ben Amber Defraine. Ze vinden me blijkbaar wel bemoederend want mijn totem is bemoederende boomklever. Ik ben dit scouts jaar mijn derde jaar leiding begonnen bij de Kapoenen. Elke zondag ben ik te zien op de scouts en op zaterdag in de Total als studentenjob. Ik studeer leerkracht lager onderwijs aan de PXL in Hasselt.

Bram Lamberts

Fragiele Flamingo

Jow den Bram hier. Dees is men tweede jaar als leiding en da ben ik van de kapoenen!

Julie Aerts

Aangename Ara

Dag lieve scoutsvrienden! Mijn naam is Julie, beter bekend als Aangename Ara. Ik zit ondertussen al 11 jaar bij de scouts en dit is mijn derde jaar als leiding. Ik ben dit jaar leiding van de KAPOENEN! Door de week kan je me vinden in Leuven waar ik sociale readaptatiewetenschappen studeer. Ik hoop er samen met jullie een mega fantastisch geweldig scoutsjaar van te maken!!!

Kai Haesen

Communicatieve Cavia

Hallowkes, mijn naam is Kai Haesen ook wel bekend als Communicatieve Cavia, Hai Kazen of Hai Cheese. Ik ben al lid van de scouts sinds de kapoenen en nu begin ik aan men eerstje jaar as leider bij de kapoenzz!! Ik volg de richting economie talen aan het pius x college in Tessenderlo. Ik heb allerlei hobby's naast de scouts zoals hier en daar eens op een drumstel slaan en een bikke tegen ne bal sjotten in Ham. Verder ga ik ook wel eens graag met mijn vrienden een verfrissende drank op basis van gefermenteerde mout en plantaardige bestanddelen zoals kruiden en hop nuttigen. Allé das alles we gaan er alvast een viesh vet jaar van maken yuwkes!

Selien Brems

Kleurrijk Knobbelzwijn

Hey hey, ik ben Selien ook wel Kleurrijk Knobbelzwijn genoemd. Dit jaar begin ik aan 13e jaar op de scouts en mijn 2e jaar als leiding en dit bij de Kapoenen! Ik start dit jaar ook mijn eerste jaar aan de universiteit, waar ik farmacie ga studeren. Buiten de scouts vind ik het fijn om te zwemmen, wandelen & babysitten, maar vooral om samen te zijn met mijn vrienden!

Stijn Geenen

Meegaande Mangoest

Yowkes,ik ben Stijn en dit is mijn 1ste jaar als leiding. Naast de scouts is mijn hobby gitaar en doe ik ook wel eens aan lope ma liefst naar de frigo.