Bij de welpjes zijn ze 8, 9 en 10 jaar oud.

Gilles Vandenbergh

Amusante Agame

Joejoe, ik ben Gilles Van Den Bergh (Ook wel bekend als de amusante agame) en ik ben 17 jaar oud. Na vier jaar lid te zijn en een jaar leiding bij de scouts begin ik nu aan mijn tweede jaar als leider van de welpen, waar ik SUPER veel zin in heb. Buiten de scouts volg ik de richting kantoor in PiusX-College en ben ik ook trainer en speler bij KFC Ham United, train de U11 en zelf speel ik bij de U21. Voor de rest ga ik door de week ook eens af toe fitnessen. Ook vind ik het heel leuk met de maten af te spreken. Ik kijk er alvast naar uit om me elke zondagnamiddag te amuseren met mijn super coole medeleiding en de super toffe leden.

Laïss De Spriet

Gedecideerde Goudplevier

Halloooookes, mijn naam is Laïss De Spriet ( beter bekend als Gedecideerde Goudplevier). Ik zit al 13 jaar bij de scouts, dit jaar ben ik voor de derde keer leiding. Vorig jaar was ik dit van de jongverkenners en dit jaar van de WELPEN!! Door de week kan je mij vinden in Antwerpen waar ik toegepaste psychologie studeer en op zondag in mijn natuurlijke habitat @Scouts Genendijk.

Lien Terryn

Warmhartig Winterkoninkje

Hóla, Lien hier! In mijn derde jaar leiding mag ik de welpen vertieren. Ik studeer geografie in Leuven en ga elke week wel eens zwemmen.

Nele Wijckmans

Aangename Albatros

Hoi hoi, ik ben Nele ook wel Aangename Albatros genoemd. Ik zit al 12 jaar bij de scouts. Dit jaar krijg ik de eer om mijn tweede jaar leiding met de welpen door te brengen! Door de week studeer ik psychologie aan de KULeuven. Ook breng ik graag tijd door met mijn vrienden en ga ik graag zwemmen. Ik kijk er alvast naar uit om me elke zondag samen met jullie te amuseren!

Rein Vandersmissen

Nederige Nandoe

Hey hallo, Ik ben Rein. Naast de Scouts ben ik te vinden in klas 6F op het Don Bosco College in Hechtel, waar ik (hopelijk) aan mijn laatste jaar wetenschappen wiskunde bezig ben. Ik voetbal samen met Gilles, Kai en Stef bij de U21 van Ham United. Na 4 onvergetelijke jaren als lid en 2 gevolgde monicursussen, begin ik aan mijn eerste jaar als leiding bij de aller coolste tak van heel de Scouts. DE WELPEN!!! Ik heb er nu al super veel zin in.

Wout Bertels

Betrouwbare bever

Hey hey ik ben Wout ook wel bekent als betrouwbare bever. Dit is mijn tweede jaar als leiding en dit jaar ben ik dat van de welpen. Ik studeer informatica en ik ga ook een keer per week zwemmen. Laten we er nog een fijn scoutsjaar van maken.