Jong Verkenners

De jong verkenners zijn al niet meer zo jong. Zij zijn 11, 12 en 13 jaar oud.

Er zijn geen activiteiten op dit moment

Dante Berben

Capabele Cara Cara

Hellooo! Ik ben Dante en dit is mijn 3e jaar leiding, eerste keer JVK's. Ik studeer Hotelmanagement in Brussel en in het weekend werk ik als jobstudent in de Wuiter. Buiten die dingen ga ik al eens graag zwemmen, lopen of op café :)

Emma Rutten

Goedlachse Gibbon

Hey hoi! Ik ben Emma ook wel Goedlachse Gibbon genoemd. Na 11 jaar lid te zijn wordt dit mijn eerste jaar leiding! Op school volg ik de richting wetenschappen wiskunde en dit doe ik op de Rozenberg. In mijn vrije tijd ga ik graag dansen en ben ik te vinden in jeugdhuis De Stip.

Noah Mylle

Spitsvondige Spinaap

Yowyowww! Ik ben Noah , maar de meesten kennen mij als De Mylle. Ik zit al bij de scouts sinds mijn eerste jaar kapoen en ben dit jaar voor de derde keer JVK leiding. Ik ben ook bezig aan mijn tweede jaar Farmacie aan de KU Leuven en in mijn vrije tijd zul je me meestal op het volleybalveld terugvinden. Als je met vragen zit, kun je me overigens (bijna) altijd bereiken!

Sam Verdonck

Standvastige Sifaka

hey hey, Mijn naam is Sam verdonck of beter bekend als Standvastige Sifaka. Door de week ben ik terug te vinden in Leuven waar ik Farmacie studeer. Ik zit ondertussen al 12 jaar bij de scouts met nu mijn tweede jaar als leiding bij de Jong Verkenners.

Stef Lemmens

Gehoorzaamde Golden retriever

Hoi hoi mijn naam is Stef Lemmens Ik zit ondertussen al 12 jaar op de scouts. Dit is mijn twede jaar leiding. Door de week ben ik te vinden in Tessenderlo waar ik houtbewerking studeer. We maken er een fantastisch jaar van!

Wouter Geenen

Stemmig Stekelvarken

Welgekomen beste lezer der tekstjes, Wouter hier om wat meer over mezelf te vertellen. Dit jaar zal ik voor het 6de jaar de leiding vervolledigen. Door de week verslijt ik mijn broek op de banken van Thomas More om te leren hoe ik industrieel klusjesman moet worden. In het weekend zit ik met men blij bakkes al is in de het gezelligste jeugdhuis van Ham en omstreken.