Groepsleiding

Leiding

Kai Haesen

20 Jaar
Communicatieve Cavia

Yow Yow! Kai Haesen a.k.a Hai Cheese a.k.a Communicatieve Cavia hier! Ik ben al lid van de Scouts sinds mijn eerste jaar kapoen en vervolledig nu mijn 3de jaar als leiding en dat dit jaar wederom van de kapoentjes!!! Hiernaast ga ik ook aan mijn eerste jaar als groepsleiding beginnen met mijn geweldige medegroepsleiding! Buiten de Scouts ziet ge mij ronddwalen door de gangen van UCLL in Diepenbeek waar ik supply chain management studeer, ook ziet ge mij wel is verschijnen op de grasvelden van Ham United. Ik nuttig in het weekend ook al eens graag een drankje in Den Tennis of in De Stip met de matekens! Ik kijk er alvast naar uit om een zeer energiek en plezant jaar te beleven met de kapoenen! Peace out!

Selien Brems

21 Jaar
Kleurrijk Knobbelzwijn

Hey hey, ik ben Selien aka kleurrijk knobbelzwijn. Ik zit in mijn 4e jaar als leiding: 1 jaar bij de welpen, 2 jaar kapoenen & nu terug bij de allerleukste welpjes! Dit jaar ga ik ook mijn 2e jaar als groepsleiding in. Door de week kan je me vinden in Leuven, waar ik vroedkunde studeer. Ik breng ook graag een bezoekje aan Jeugdhuis de Stip, het liefst van al samen met mijn liefste scoutsvrienden. Laten we er samen een topjaar van maken!!

Ward Wijckmans

24 Jaar
Scherpzinnige Saterhoen

Ik ben Scherpzinnige Saterhoen. Al meer dan 18 jaar maak ik scoutsherinneringen alsof ze voor mezelf zouden zijn. Daarom kies ik alleen voor de beste activiteiten. Bijvoorbeeld: voor het vermaken van onze leden gebruik ik niet enkel mijn functie als verkennerleiding, maar ook mijn rol in de zeer sterke groepsleidingploeg. Met Scouts Genendijk sta ik voor jullie juigd paraat aan een heel scherpe prijs. Scouts Genendijk, wij maken uw jeugd. Donald Muylle out

Even geduld