Groepsleiding

Hanna Gommé

Sociabele Streepmuis

Hallo! Ik ben Hanna, ook wel sociabele streepmuis genoemd. Na 2 jaar de leden geëntertaind te hebben, ben ik nu voor mijn tweede jaar groepsleiding. Dit is mijn 15de jaar bij de de scouts. Naast de scouts speel ik ook nog volleybal. Tijdens de week kan je me vinden in Leuven waar ik criminologische wetenschappen studeer.

Lennert Wijckmans

Charmante Colli

Vanaf het eerste jaar kapoen trek ik elke zondag met veel zin mijn scoutshemd aan. Dit is dan ook al het 16de jaar dat ik er bij ben. Na 2 jaar de kapoenen te amuseren, ben ik nu al 3 jaar met veel enthousiasme groepsleiding. Buiten de scouts studeer ik aan de KULeuven Toegepaste Economische Wetenschappen.

Lies Mellebeek

Energieke Ezel

Heyheyheeey Mijn naam is Lies en ik ben ondertussen al 3 jaar leiding. Sinds dit jaar kan je mij zowel bij de groepsleiding als bij de jongverkennerleiding vinden. Ik kom al 13 jaar lang elke zondag met veel plezier naar de scouts, en dat zal zeker zo blijven! Naast scouts speel ik ook volleybal of kan je me in het jeugdhuis vinden. Door de week zit ik op kot in Antwerpen, waar ik SEW studeer. Groetjeeeeezzzz