Groepsleiding

Lies Mellebeek

Energieke Ezel

Ola! Ik ben Lies, maar op de scouts ben ik beter bekend als Energieke Ezel (neen, een ezel is geen dom dier, in tegendeel zelfs... volgens den totemboek toch :D). Ondertussen ben ik al 14 jaar een echte scout in hart en nieren! Dit jaar ben ik zowel groepsleiding als leiding van de welpen. Samen met Ward en natuurlijk alle andere leiding zal ik er net zoals de voorbije 4 jaar alles aan doen om er elke zondag een lollige namiddag vol avontuur van te maken :D Naast scouts speel ik ook volleybal of kan je me in het jeugdhuis vinden. Door de week zit ik op kot in Antwerpen, waar ik (ongeveer) in mijn 3e bachelor SEW zit. Dikke zoen van deze Kapoen!

Ward Wijckmans

Scherpzinnige Saterhoen

Gegroet beeldschermbekijker! Ik ben Ward de Scherpzinnige Saterhoen (Das ne vogel uit de Himalaya, dus ik denk da Mount Everest opklimme voor mij nie zo moeilijk kan zijn). Ik ga al sinds het eerste jaar kapoenen naar de scouts en ben daardoor de koning van de jaarkentekens. Ondertussen is dit al mijn 5de jaar als leiding (3 jaar welpen, 1 jaar JVKs, nu VKs) en ben nog steeds niet mentaal gebroken door jullie zonen en dochters. Sinds dit jaar zal ik samen met Lies ook groepsleiding zijn. Topteam? Denk het wel! Naast de scouts ben ik ook actief in het bestuur van JH De Stip en studeer ik op de PXL. En nu zen ik ermee vut, nen tipi is gewoon een rare hut!