Groepsleiding

Selien Brems

Kleurrijk Knobbelzwijn

Hey hey, ik ben Selien aka kleurrijk knobbelzwijn. Ik zit in mijn 3e jaar als leiding & dat al voor de 2e keer bij de kapoentjes! Verder ben ik sinds dit jaar ook groepsleiding. Door de week kan je me vinden in Leuven, waar ik vroedkunde studeer. Verder ga ik in het weekend geregeld supporteren voor mijn goede vrienden Kai & Rein bij Ham United & voor Genk samen met mijn papa ;)) Ik breng ook graag een bezoekje aan de Stip, het liefst van al samen met mijn liefste scoutsvrienden. Laten we er samen een topjaar van maken!!

Ward Wijckmans

Scherpzinnige Saterhoen

Hallo beeldschermlichtontvangner! Ik ben Ward (alias: Scherpzinnige Saterhoen, oh grote wijze der Scouts, redder van Hamse jeugd, ...). Al 7 jaar lang bezorg ik ouders een rustige zondagnamiddag! Dit 3 jaar als welpenleiding, 1 jaar als jongverkennerleiding en nu mijn 3de jaar als verkennerleiding. Ook gaat hiermee mijn 3de jaar als groepsleiding in en dat doe ik samen met mijn rosse nichtje (ja die heeft dus echt oranje haar enzo). Ook dit jaar hoop ik er weer een topjaar van te maken! Salut en tot ziens, Chrisje zijn verstand heeft de omvang van nen appelsien(s).