Jong Verkenners

De jong verkenners zijn al niet meer zo jong. Zij zijn 11, 12 en 13 jaar oud.

Bram Lamberts

Fragiele Flamingo

Jow den Bram hier. Dees is men 3de jaar als leiding en dit jaar is dat vol trots van de jvk’s!

Brent Verdonck

Meewerkende Mier

Buenos dias , mijn naam is Brent Verdonck ook wel Meewerkende Mier genoemd . En dit is mijn eerste jaar als leiding en dat ben ik van de JVK's. Ik zit nu in het 6e middelbaar en doe 6 uur wetenschappen wiskunde op Campus Max. Ook doe ik zeer graag sport en heb ik zeer lang gevolleybald. Ik heb al zeker veel zin in het nieuwe scouts jaar !

Emma Rutten

Goedlachse Gibbon

Hey hoi! Ik ben Emma ook wel Goedlachse Gibbon genoemd. Na 11 jaar lid te zijn, begin ik nu aan mijn 2de jaar als leiding! Ik ga nu ook psychologie studeren en dat ga ik doen in Leuven. In mijn vrije tijd ga ik graag dansen en ben ik te vinden in jeugdhuis De Stip.

Laïss De Spriet

Gedecideerde Goudplevier

Halloooookes, mijn naam is Laïss De Spriet ( beter bekend als Gedecideerde Goudplevier). Ik zit al 14 jaar bij de scouts, dit jaar ben ik voor de vierde keer leiding. Vorig jaar was ik dit van de welpen en dit jaar van de JONGVERKENNERS!! Door de week kan je mij vinden in Antwerpen waar ik toegepaste psychologie studeer en op zondag in mijn natuurlijke habitat @Scouts Genendijk.

Noah Mylle

Spitsvondige Spinaap

Ciao a tutti! Ik ben Noah , maar de meesten kennen mij als De Mylle. Ik zit al bij de scouts sinds mijn eerste jaar kapoen en ben dit jaar voor de vierde keer JVK leiding. Ik ben ook bezig aan mijn derde jaar Farmaceutische wetenschappen aan de KU Leuven en in mijn vrije tijd zul je me meestal op het volleybalveld (of in de stip) terugvinden. Als je met vragen zit, kun je me overigens (bijna) altijd bereiken!

Stef Lemmens

Gehoorzaamde Golden retriever

Hoi hoi mijn naam is Stef Lemmens Ik zit ondertussen al 12 jaar op de scouts. Dit is mijn twede jaar leiding. Door de week ben ik te vinden in Tessenderlo waar ik houtbewerking studeer. We maken er een fantastisch jaar van!