Jong Verkenners

De jong verkenners zijn al niet meer zo jong. Zij zijn 11, 12 en 13 jaar oud.

Er zijn geen activiteiten op dit moment

Laïss De Spriet

Gedecideerde Goudplevier

Halloooookes, mijn naam is Laïss De Spriet ( beter bekend als Gedecideerde Goudplevier). Ik zit al 12 jaar bij de scouts, dit jaar ben ik voor de tweede keer leiding. Vorig jaar was ik dit van de welpen en dit jaar van de JONGVERKENNERS!! Door de week kan je mij vinden in Antwerpen waar ik toegepaste psychologie studeer. In het weekend kan je me vinden in het leuke jeugdhuis De Stip en op zondag in mijn natuurlijke habitat @Scouts Genendijk.

Lander Rutten

Extravagante Eekhoorn

Hallowkes , de naam is Rutten, Lander Rutten. Zoon van An en Frank, kleinzoon van marriete & jos en Anna & Louis. Dit is mijn 5e jaar als leider en hoop er zo veel mogelijk zondagen een prettige, aangename, voldoeninggevende fantastische namiddag van te maken. Buiten de scouts ben ik een trommelmeneer op het conservatorium van Antwerpen en drink ik al eens graag een verfrissende cola in het lokale jeugdhuis.

Lien Terryn

Warmhartig Winterkoninkje

Hóla, Lien hier! In mijn tweede jaar leiding mag ik de jong verkenners vertieren. Ik studeer geografie in Leuven en buiten school ga ik dansen, speel ik wel eens wat gitaar of vertoef ik in jeugdhuis de stip. Ciao!

Noah Mylle

Spitsvondige Spinaap

Hallo! Ik ben Noah, fanatieke scout en volleyballer. Ik studeer overigens ook aan de KU Leuven.

Sam Verdonck

Standvastige Sifaka

hey hey, Mijn naam is Sam verdonck of beter bekend als Standvastige Sifaka. Door de week ben ik terug te vinden @PiusXcollege waar ik Wetenschappen studeer. Ik zit ondertussen al 11 jaar bij de scouts met nu mijn eerste jaar als leiding bij de Jong Verkenners.

Stef Lemmens

Gehoorzaamde Golden retriever

Hoi hoi mijn naam is Stef Lemmens Ik zit ondertussen al 11 jaar op de scouts. Dit is mijn eerste jaar leiding. Door de week ben ik te vinden in Tessenderlo waar ik houtbewerking studeer. We maken er een fantastisch jaar van!