Jong Verkenners

De jong verkenners zijn al niet meer zo jong. Zij zijn 11, 12 en 13 jaar oud.

Angela Noels

Hoipipeloiii!!! Ik ben Angela, 2de jaar op rij leiding van de Jongverkenners. Ik ben leerkracht in spé en studeer aan de UCLL. Ik ben een grote fan van uit eten gaan en ik kan er zeker ook wel van genieten om 's avonds in de zetel, knus met een deken, een goed boek te lezen :D

Julie Aerts

Aangename Ara

Heyhey allemaal! Mijn naam is Julie. Ik zit ondertussen al 9 jaar bij de scouts en dit is mijn eerste jaar als leiding bij de jong verkenners! Door de week kan je me vinden op school waar ik latijn-talen studeer op Campus Russelberg. Ik hoop er samen met jullie een fantastisch scoutsjaar van te maken!

Lander Rutten

Hallowkes , de naam is Rutten, Lander Rutten. Zoon van An en Frank, kleinzoon van marriete & jos en Anna & Louis. Dit is mijn 4e jaar als leider en hoop er zo veel mogelijk zondagen een prettige, aangename, voldoeninggevende fantastische namiddag van te maken. Buiten de scouts ben ik een trommelmeneer op het conservatorium van Antwerpen en drink ik al eens graag een verfrissende cola in het lokale jeugdhuis.

Lies Mellebeek

Energieke Ezel

Heyheyheeey Mijn naam is Lies en ik ben ondertussen al 3 jaar leiding. Sinds dit jaar kan je mij zowel bij de groepsleiding als bij de jongverkennerleiding vinden. Ik kom al 13 jaar lang elke zondag met veel plezier naar de scouts, en dat zal zeker zo blijven! Naast scouts speel ik ook volleybal of kan je me in het jeugdhuis vinden. Door de week zit ik op kot in Antwerpen, waar ik SEW studeer. Groetjeeeeezzzz

Noah Mylle

Ward Wijckmans

Scherpzinnige Saterhoen

Hey internetgebruiker! Ward de Scherpzinnige Saterhoen hier (Das gelijk ne fazant ma dan schoner). Omdat mijn ouders al heel lang op zondagnamiddag van mij af wouden zit ik al vanaf het eerste jaar kapoenen bij de scouts. Dit is mijn 4de jaar als leiding (3 jaar welpen, nu JVKs) en ik amuseer me nog altijd even hard! Ik studeer op de PXL in Diepenbeek (3de jaar Biotechnologie) en ik ben bestuurslid in JH De Stip. Salut en de kost, ne facteur voorziet post!