Kapoenen

Er zijn geen activiteiten op dit moment

Dante Berben

Rein Vandersmissen

Nederige Nandoe

Geachte lezer Ik ben Rein Vandersmissen, beter gekend door mijn medeleiding als 'de smossen' en door mijn leden als 'MEESTEEEEER'. Als u mij niet kan vinden tussen mijn geliefde kapoenen dan bestaat er een reële kans dat ik een balletje aan het trappen ben op de velden van KFC Ham United, een smakelijk drankje aan het nuttigen ben in de stip of thuis de tijd dood doormiddel van studeren of andere. Ik kan u met trots mededelen dat ik aan het begin van het schooljaar al 5 jaar ben aangesloten bij deze prachtige jeugdbeweging. Mijn 1ste 4 als lid, het afgelopen jaar voor het eerst als leiding. Na enkele simpele berekeningen had u al kunnen weten dat dit mijn 2de jaar als leiding is en ik verheug er me enorm op om deze tijd te delen met mijn scoutsvrienden zoals Wout (links) en de kapoenengroep. Met Vriendelijke groet Je kapoen Rein

Sam Verdonck

Standvastige Sifaka

Hey Hey, Ik ben Sam of ook wel bekend als Standvastige Sifaka. Ik zit nu ik mijn derde jaar leiding en mag dit doen bij de kapoentjes!! Voor de rest volg ik de opleiding medische laboratorium technologie in Diepenbeek en ga ik in het weekend graag iets doen met mijn aller beste scoutsvrienden.

Selien Brems

Kleurrijk Knobbelzwijn

Hey hey, ik ben Selien aka kleurrijk knobbelzwijn. Ik zit in mijn 3e jaar als leiding & dat al voor de 2e keer bij de kapoentjes! Verder ben ik sinds dit jaar ook groepsleiding. Door de week kan je me vinden in Leuven, waar ik vroedkunde studeer. Verder ga ik in het weekend geregeld supporteren voor mijn goede vrienden Kai & Rein bij Ham United & voor Genk samen met mijn papa ;)) Ik breng ook graag een bezoekje aan de Stip, het liefst van al samen met mijn liefste scoutsvrienden. Laten we er samen een topjaar van maken!!

wout bertels

betrouwbare bever

Hey hallo ik ben Wout Bertels ook wel bekend als betrouwbare bever. Mijn hobby is natuurlijk scouts je kan me daar dan ook bijna elke zondag vinden als leiding van de kapoentjes. Door de week kan me vinden in een de lokalen of auditoria van thomas more geel. Als daar niks van mij te bespeuren is zit ik in een van de labos chemische stofjes bij een te kappen.

Xander Mylle

koelbloedige kea

Hallo daar, mijn naam is Xander Mylle en ik ben sinds dit jaar leiding, mijn hobby's zijn volleybal en scouts.