Kapoenen

Kawejoveke

Er zijn geen activiteiten op dit moment

Leiding

Emma Rutten

20 Jaar
Goedlachse Gibbon

Hey hoi! Ik ben Emma ook wel goedlachse gibbon genoemd. Na 11 jaar lid te zijn wordt dit mijn derde jaar als leiding! Door de week kan je mij vinden in Leuven waar ik mijn bachelor psychologie doe. In mijn vrije tijd ga ik graag dansen, ben ik te vinden in jeugdhuis de Stip en op de scouts! Ik heb alvast super veel zin in dit scoutsjaar!

Kai Haesen

20 Jaar
Communicatieve Cavia

Yow Yow! Kai Haesen a.k.a Hai Cheese a.k.a Communicatieve Cavia hier! Ik ben al lid van de Scouts sinds mijn eerste jaar kapoen en vervolledig nu mijn 3de jaar als leiding en dat dit jaar wederom van de kapoentjes!!! Hiernaast ga ik ook aan mijn eerste jaar als groepsleiding beginnen met mijn geweldige medegroepsleiding! Buiten de Scouts ziet ge mij ronddwalen door de gangen van UCLL in Diepenbeek waar ik supply chain management studeer, ook ziet ge mij wel is verschijnen op de grasvelden van Ham United. Ik nuttig in het weekend ook al eens graag een drankje in Den Tennis of in De Stip met de matekens! Ik kijk er alvast naar uit om een zeer energiek en plezant jaar te beleven met de kapoenen! Peace out!

Lieze Lemmens

18 Jaar
leutige lori

Heeyyy! Ik ben Lieze Lemmens, ook wel leutige lori genoemd. Na 11 jaar lid te zijn start ik dit jaar aan mijn eerste jaar leiding van de kapoentjes. Na mijn hobby's paalacrobatie, scouts en tekenacademie studeer ik ook kantoor aan het campus max college in Tessenderlo. Heb zin in alle leuke activiteiten met jullie. Tot snel!!!

wout bertels

20 Jaar
betrouwbare bever

Goede dag ik ben wout bertels maar je mag me ook met mijn totemnaam aanspreken oftewel betrouwbare bever maar ze noemen mij ook wel wabby. Mijn 4de jaar leiding gaat nu beginnen en dit bij de kapoenen. Door de week kan je me vinden in thomasmore geel.

Xander Mylle

19 Jaar
koelbloedige kea

Hallo daar, mijn naam is Xander Mylle en ik ben sinds dit jaar leiding, mijn hobby's zijn volleybal en scouts.

Even geduld