Kapoenen

De kapoentjes zijn onze allerkleinsten. Ze zijn 6 en 7 jaar oud.

Er zijn geen activiteiten op dit moment

Bram Verdonck

Hey vriendjes! Ik ben Bram, oftewel Beestige Baviaan. Dit jaar is mijn tweede jaar als leiding en ik ben van plan nog lang te blijven. Ik eet graag en ga nog liever met jullie spelen in het bos. We gaan er dit jaar weer een toffe bende van maken en ons goed amuseren!!

Gilles Vandenbergh

Amusante Agame

Joejoe, ik ben Gilles Van Den Bergh (Ook wel bekend als de amusante agame) en ik ben 16 jaar oud. Na vier jaar lid te zijn bij de scouts begin ik nu aan mijn eerste jaar als leider van de kapoenen, waar ik SUPER veel zin in heb. Buiten de scouts volg ik de richting kantoor in PiusX-College en ben ik ook trainer en speler bij KFC Ham United, train de U11 en zelf speel ik bij de U21. Voor de rest ga ik door de week ook eens af toe fitnessen. Ook vind ik het heel leuk met de maten af te spreken. Ik kijk er alvast naar uit om me elke zondagnamiddag te amuseren met mijn super coole medeleiding en de super toffe leden.

Julie Aerts

Aangename Ara

Hey hey allemaal! Mijn naam is Julie, beter bekend als aangename ara. Ik zit ondertussen al 10 jaar bij de scouts en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik ben dit jaar leiding van de KAPOENEN! Door de week kan je me vinden in Leuven waar ik pedagogische wetenschappen studeer. Ik hoop er samen met jullie een mega fantastisch geweldig scoutsjaar van te maken!

Maxime Adriaensens

Sympatieke Stern

Dag lieve lezertjes, ik ben Maxime of ook wel Sympatieke Stern genoemd. Ik vlieg al mijn vierde jaar als leiding in, dit scoutsjaar samen met de kapoentjes! Je kan mij door de week achter de schoolbanken vinden in Djoppenbeek waar ik Orthopedagogie aan het studeren ben en steeds vollop uitkijk naar de scouts op zondag om me nog eens volledig uit te leven!

Nele Wijckmans

Aangename Albatros

Hoi hoi, ik ben Nele ook wel Aangename Albatros genoemd. Na 11 jaar lid te zijn start ik mijn eerste jaar leiding bij de kapoentjes. Door de week zit ik aan de schoolbanken van Pius X - College en volg ik de richting economie wiskunde. Ik kijk er alvast naar uit om me elke zondag samen met jullie te amuseren!

Wout Bertels

Betrouwbare bever

Hallo ik ben Wout. Dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik zwem en ik doe kick box ma ge moet geen bang hebben hoor. Ik ben ne vriendelijk! Door de week zit ik in THHI en daar volg ik industriële wetenschappen. Laten we er een fantastisch scouts jaar van maken.