Kapoenen

De kapoentjes zijn onze allerkleinsten. Ze zijn 6 en 7 jaar oud.

Bram Verdonck

Lien Terryn

Warmhartig Winterkoninkje

Hóla! Mijn naam is Lien en ik heb alvast een geweldige start gemaakt als eerste jaar leiding van de kapoentjes. Ik studeer wetenschappen wiskunde op sjb mol en buiten school ga ik dansen, speel ik wel eens wat gitaar of vertoef ik in jeugdhuis de stip. Ciao!

Wouter Geenen

Stemmig Stekelvarken

Hallo ik ben Wouter, dit is mijn vierde jaar als leiding. In het weekend kan je me buiten de scouts ook wel eens in jh de stip vinden. Ik zit nu in mijn 3de jaat aan de hoge school thomas more.

Yoni Daniels

Spontane Secretarisvogel

hallo! ik ben yoni, ook wel spontane secretarisvogel genoemd. dit is mijn tweede jaar als leiding en mijn 10e jaar bij de scouts. buiten de scouts ga ik graag zwemmen en voetballen en ik studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie in de Uhasselt.