Kapoenen

De kapoentjes zijn onze allerkleinsten. Ze zijn 6 en 7 jaar oud.

Dante Berben

Capabele Cara Cara

Hellooo! Ik ben Dante en dit is mijn 4e jaar leiding, eerste keer bij de kapoenen. Ik studeer Hotelmanagement in Brussel en ga dit jaar op erasmus naar Zagreb.

Julie Aerts

Aangename Ara

Dag lieve scoutsvrienden! Mijn naam is Julie, beter bekend als Aangename Ara. Ik zit ondertussen al 11 jaar bij de scouts en dit is mijn derde jaar als leiding. Ik ben dit jaar leiding van de KAPOENEN! Door de week kan je me vinden in Leuven waar ik sociale readaptatiewetenschappen studeer. Ik hoop er samen met jullie een mega fantastisch geweldig scoutsjaar van te maken!!!

Rein Vandersmissen

Nederige Nandoe

Beste lezer, Hoewel u waarschijnlijk al genoeg van mij heeft gehoord en gezien na mijn foto ga ik toch mijn persoonlijke gegevens met u delen. Ik ben Rein. Geboren in 2003 en hierdoor ben ik bezig aan mijn secundaire jaar als leiding. Mensen durven mij als sportief uit te drukken vanwege mijn lidmaatschap bij Ham United en mijn (hopelijk) toekomstige lidmaatschap van SBC De Rimmer. Mijn verdere intresses betreffen: indommelen, mijn spelconsole in gebruik nemen en van het leven genieten met mijn kompanen. Ik kijk uit naar een jaar vol prachtige momenten met mijn begeerde kapoentjes. Zo nu heeft u een inkijk in mijn persoonlijke voorkeuren. Je kapoen, Rein

Sam Verdonck

Standvastige Sifaka

hey hey, Mijn naam is Sam verdonck of beter bekend als Standvastige Sifaka. Door de week ben ik terug te vinden in Diepenbeek waar ik medische laboratoriumtechnologie studeer en in het weekend ben ik vaak te vinden in de stip. Ik zit ondertussen al 13 jaar bij de scouts met nu mijn derde jaar als leiding. Na twee jaar leiding van de JVK’s te zijn ben ik heel enthousiast om leiding te mogen zijn van de kapoentjes!

Selien Brems

Kleurrijk Knobbelzwijn

Hey hey, ik ben Selien ook wel Kleurrijk Knobbelzwijn genoemd. Ik zit al bij de scouts sinds mijn eerste jaar als kapoen & begin nu aan mijn 3e jaar als leiding, waarvan het 2e jaar bij de Kapoentjes! Ik ga vanaf dit jaar ook mijn neef Ward helpen als groepsleiding. Door de week ben ik te vinden in Leuven waar ik farmacie studeer. Buiten de scouts vind ik het fijn om samen met mijn papa naar KRC Genk te gaan kijken, maar vooral om samen te zijn met mijn vrienden (en dit het liefst in de Stip)!

Wout Bertels

Betrouwbare bever

Hey hoi ik ben Wout. Je kan me ook betrouwbare bever noemen . Wist je dat bevers hun tanden blijven groeien. Dit is mijn derde jaar als leiding en deze keer van de kapoenen. Ik studeer biochemie en ik ga ook een keer per week zwemmen. Hopelijk is dit het jaar ook weer een plezant jaar.

Xander Mylle

koelbloedige kea