Welpen

Kawejoveke

Er zijn geen activiteiten op dit moment

Leiding

Dries Lenaers

Gilles Vandenbergh

20 Jaar

goedemorgen/middag/avond, ik ben Gilles (ook wel bekend als een amusante agame). Ik zit in mijn achtste jaar op scouts genendijk en mijn vierde jaar als leiding. In mijn vierde jaar ben ik opnieuw leiding van de welpz. Samen met de medeleiding en de supercoole leden gaan we er een fantastisch jaar van maken! Waar ik me buiten de scouts mee bezig hou is studeren. Ik studeer namelijk systeem & netwerkbeheer. Voor de rest ga ik wel eens graag sporten, en in het weekend ga ik ook al eens graag ene drinken met de maten.

Rein Vandersmissen

20 Jaar
Nederige Nandoe

Geachte lezer, Ik ben Rein Vandersmissen. Op het scoutsterrein val ik als leiding al 2 jaar lang niet te missen. Als lid was ik amper 4 jaar aanwezig. Gelukkig ben ik naast de scouts ook nog met andere dingen bezig. Zo vind u mij bij KFC Ham United elk weekend als voetballer. Zo blijft dat buikje van mij ook wat smaller. In het UCLL in Diepenbeek begin ik vanaf dit jaar aan mijn opleiding als leerkracht voor het secundaire onderwijs. Ik stel de omgang met kinderen dus enorm op prijs. Direct links achter mij kunt u mijn vriend Gilles aanschouwen. Hij, Selien, Eline, Dries, Raven en ik zullen dit jaar bij de welpen een feestje bouwen. Dit jaar speel ik met mijn leden in het bos, de stad, een speeltuin of op een plein. Hartelijk dank voor het lezen van deze korte beschrijving Van je Kapoen, Rein

Selien Brems

21 Jaar
Kleurrijk Knobbelzwijn

Hey hey, ik ben Selien aka kleurrijk knobbelzwijn. Ik zit in mijn 4e jaar als leiding: 1 jaar bij de welpen, 2 jaar kapoenen & nu terug bij de allerleukste welpjes! Dit jaar ga ik ook mijn 2e jaar als groepsleiding in. Door de week kan je me vinden in Leuven, waar ik vroedkunde studeer. Ik breng ook graag een bezoekje aan Jeugdhuis de Stip, het liefst van al samen met mijn liefste scoutsvrienden. Laten we er samen een topjaar van maken!!

Even geduld