Bij de welpjes zijn ze 8, 9 en 10 jaar oud.

Amber Defraine

Hej Hej ik ben Amber Defraine. Ze vinden me blijkbaar wel serieuscurieus want mijn totem is serieuscurieus stekelvarken. Ik ben dit scouts jaar mijn eerste jaar leiding begonnen bij de Welpen. Ik ben leerling aan de Rozenberg in Mol, daar studeer ik STW (sociaal technische wetenschappen). Buiten de scouts ga ik wekelijks zwemmen en is mijn hondje mijn favoriete bezigheid.

Christophe Dept

Opgewekte Olifant

Hallo, mijn naam is Christophe of opgewekte olifant op de scouts. Ik ben 19 jaar en nu al voor mijn derde jaar leiding. Buiten de scouts kunnen jullie mij terugvinden in Leuven waar ik handelsingenieur studeer en al eens graag op stap ga :)

Dante Berben

Ewaaaa, ik ben Dante en ik ben dit jaar voor het eerst leiding. Momenteel zit ik op Pius X- college in de richting wetenschappen. Daarbuiten speel ik al eens graag playstation of ga ik naar fuiven.

Laïss De Spriet

Gedecideerde Goudplevier

Halloooookes, mijn naam is Laïss De Spriet ( beter bekend als Gedecideerde Goudplevier). Ik zit al 11 jaar bij de scouts en ben dit jaar voor de eerste keer leiding van de super leuke WELPEN!! Door de week kan je mij vinden achter de schoolbanken van Pius-X College in Tessenderlo waar ik Economie Moderne Talen volg. Op zondag kan je me natuurlijk vinden in mijn natuurlijke habitat @Scouts Genendijk.

Maxime Adriaensens

Sympatieke Stern

Dag lieve lezertjes, ik ben Maxime of ook wel Sympatieke Stern genoemd. Ik vlieg al mijn derde jaar als leiding in, dit scoutsjaar samen met de welpjes! Je kan mij door de week achter de schoolbanken vinden in Djoppenbeek waar ik Orthopedagogie aan het studeren ben en steeds vollop uitkijk naar de scouts op zondag om me nog eens volledig uit te leven!