Er zijn geen activiteiten op dit moment

Aagje Bertels

Sterke Schildpad

Hey hoi hallo, ik ben Aagje Bertels a.k.a Sterke Schildpad. Dit is mijn eerste jaar als leiding en dat ben ik van de welpen! Naast de scouts kan je me achter de schoolbanken vinden van Pius X college, tegenwoordig beter bekend als Campus MAX College, waar ik de talen van de moderne tijd leer en ook de taal van de oude Romeinen. Naast de scouts en school neem ik ook af en toe graag een plonsje in het zwembad van Tessenderlo waar ik 2 keer per week train bij TesSwim. Ik kijk al uit naar een fantastisch Scoutsjaar met de welpen!

Kai Haesen

Communicatieve Cavia

Yow Yow! Kai Haesen a.k.a Hai Cheese a.k.a Communicatieve Cavia hier! Ik ben al lid van de scouts sinds mijn eerste jaar kapoen en vervolledig nu mijn 2de jaar als leiding en dat dit jaar van de welpzzz!!! buiten de scouts ziet ge mij ronddwalend door de gangen van UCLL in Diepenbeek waar ik supply chain management studeer, ook ziet ge mij wel is verschijnen op de grasvelden van Ham United en zeer zeldzaam in het repetitiekot van kDoem. Ik nuttig in het weekend ook al eens graag een drankje in den tennis of in De Stip met de matekens! Ik kijk er alvast naar uit om een zeer energiek en plezant jaar te beleven met de welpzzz! peace out!

Lien Terryn

warmhartig winterkoninkje

Hallo, warmhartig winterkoninkje hier! Dit is mijn 4e jaar als leiding bij scouts genendijk. In het weekend ga ik op zaterdag ook nog tennissen met medeleiding Nele.

Nele Wijckmans

aangename albatros

Hoi, ik ben Nele ook wel aangename albatros genoemd. Dit is mijn derde jaar leiding en dit keer van de super coole welpen. Door de week kan je me in Leuven vinden, daar studeer ik psychologie aan de KUL. In het weekend ga ik ook al eens graag tennissen met mijn vriendinnen. Ik kijk al uit naar het super, fantastisch, geweldig jaar met de welpen. Hopelijk jullie ook :)