Bij de welpjes zijn ze 8, 9 en 10 jaar oud.

Aagje Bertels

Sterke Schildpad

Hey hoi hallo, ik ben Aagje Bertels a.k.a Sterke Schildpad. Dit is mijn eerste jaar als leiding en dat ben ik van de welpen! Naast de scouts kan je me achter de schoolbanken vinden van Pius X college, tegenwoordig beter bekend als Campus MAX College, waar ik de talen van de moderne tijd leer en ook de taal van de oude Romeinen. Naast de scouts en school neem ik ook af en toe graag een plonsje in het zwembad van Tessenderlo waar ik 2 keer per week train bij TesSwim. Ik kijk al uit naar een fantastisch Scoutsjaar met de welpen!

Amber Defraine

Bemoederende boomklever

Hej Hej ik ben Amber Defraine. Ze vinden me blijkbaar wel bemoederend want mijn totem is bemoederende boomklever. Ik ben dit scouts jaar mijn derde jaar leiding begonnen bij de Kapoenen. Elke zondag ben ik te zien op de scouts en op zaterdag in de Total als studentenjob. Ik studeer leerkracht lager onderwijs aan de PXL in Hasselt.

Gilles Vandenbergh

Amusante Agame

Joejoe, ik ben Gilles Van Den Bergh (Ook wel bekend als de amusante agame) en ik ben 18 jaar oud. Na vier jaar lid te zijn en twee jaar leiding bij de scouts begin ik nu aan mijn derde jaar als leider van de welpen, waar ik SUPER veel zin in heb. Buiten de scouts volg ik de richting Logistiek en transport in Thomas more en ben ik ook speler bij KFC Ham United, zelf speel ik bij de U21. Voor de rest ga ik door de week ook eens fitnessen en af en toe zwemmen. Ook vind ik het heel leuk met de maten af te spreken. Ik kijk er alvast naar uit om me elke zondagnamiddag te amuseren met mijn super coole medeleiding en de super toffe leden.

Kai Haesen

Communicatieve Cavia

Hallowkes, mijn naam is Kai Haesen ook wel bekend als Communicatieve Cavia, Hai Kazen of Hai Cheese. Ik ben al lid van de scouts sinds de kapoenen en nu begin ik aan men tweede jaar as leider bij de weppels! Ik volg supply chain management aan UCLL. Naast de scouts heb ik ook nog een andere hobby namelijk tegen ne bal sjotten in Ham. Verder ga ik ook wel eens graag met mijn vrienden een verfrissende drank op basis van gefermenteerde mout en plantaardige bestanddelen zoals kruiden en hop nuttigen. Allé das alles we gaan er alvast een viesh vet jaar van maken yuwkes!

Nele Wijckmans

Aangename Albatros

Hoi hoi, ik ben Nele ook wel Aangename Albatros genoemd. Ik zit al 13 jaar bij de scouts. Dit is mijn derde jaar als leiding en mijn tweede jaar bij de coole welpzzz. Je kan me ook wel eens tegenkomen in Leuven, waar ik psychologie studeer. Verder geniet ik heel hard van het samen zijn met vrienden. Als het aan mij ligt maken we er alvast een super duper mega vet jaar van!

Stijn Geenen

Meegaande Mangoest

Yowkes,ik ben Stijn en dit is mijn 1ste jaar als leiding. Naast de scouts is mijn hobby gitaar en doe ik ook wel eens aan lope ma liefst naar de frigo.