Bij de welpjes zijn ze 8, 9 en 10 jaar oud.

Amber Defraine

Serieuscurieus Stekelvarken

Hej Hej ik ben Amber Defraine. Ze vinden me blijkbaar wel serieuscurieus want mijn totem is serieuscurieus stekelvarken. Ik ben dit scouts jaar mijn tweedejaar leiding begonnen bij de Welpen. Elke zondag ben ik te zien op de scouts en op zaterdag in de Total als studentenjob. Dit jaar begin in ook met men studies van leerkracht lager onderwijs aan de PXL in Hasselt. Buiten de scouts ga ik wekelijks zwemmen en is mijn hondje mijn favoriete bezigheid.

Bram Lamberts

Fragiele Flamingo

Jow den Bram hier. Dees is men eerste jaar als leiding en da ben ik van de welpen

Dante Berben

Capabele CaraCara

Ik ben Dante en ik ben dit jaar voor de 2e keer leiding van de Welpen. Ik studeer industriëel ingenieur in Leuven. Buiten de scouts speel ik al eens graag playstation

Lies Mellebeek

Energieke Ezel

Ola! Ik ben Lies, maar op de scouts ben ik beter bekend als Energieke Ezel (neen, een ezel is geen dom dier, in tegendeel zelfs... volgens den totemboek toch :D). Ondertussen ben ik al 14 jaar een echte scout in hart en nieren! Dit jaar ben ik zowel groepsleiding als leiding van de welpen. Samen met Ward en natuurlijk alle andere leiding zal ik er net zoals de voorbije 4 jaar alles aan doen om er elke zondag een lollige namiddag vol avontuur van te maken :D Naast scouts speel ik ook volleybal of kan je me in het jeugdhuis vinden. Door de week zit ik op kot in Antwerpen, waar ik (ongeveer) in mijn 3e bachelor SEW zit. Dikke zoen van deze Kapoen!

Selien Brems

Kleurrijk Knobbelzwijn

Hey hey, ik ben Selien ook wel Kleurrijk Knobbelzwijn genoemd. Na 11 jaar als lid op de scouts, begin ik nu aan mijn eerste jaar als leiding bij de welpen. Ik start dit jaar ook mijn laatste jaar middelbare school in Pius X- College, waar ik wetenschappen wiskunde studeer. Buiten de scouts vind ik het fijn om te zwemmen, dansen & babysitten, maar vooral om samen te zijn met mijn vrienden!

Stijn Geenen

Meegaande Mangoest

Yowkes,ik ben Stijn en dit is mijn 1ste jaar als leiding. Naast de scouts is mijn hobby gitaar en doe ik ook wel eens aan lope ma liefst naar de frigo.

Wouter Geenen

Stemmig Stekelvarken

Buongiorno beste lezer, Wouter hier om wat meer over mezelf te vertellen. Dit jaar zal ik voor het 5de jaar de leiding vervolledigen. Door de week verslijt ik mijn broek op de banken van Thomas More om te leren hoe ik industrieel klusjesman moet worden. In het weekend kan je me buiten de scouts ook wel eens in jeugdhuis de stip terugvinden. Arrivederci!