Verkenners

De oudsten der takken. Verkenner zijn duurt 3 jaar lang. Zij zijn 14, 15 en 16 jaar oud.

Christophe Dept

Opgewekte Olifant

Hola! Mijn naam is Christophe of op de scouts beter bekend als Opgewekte Olifant (te herkennen aan zijn lange slurf). Ik ben 22 jaar en wordt nu al voor mijn zesde jaar leiding, dit jaar voor de derde keer van de verkenners! Buiten de scouts kunnen jullie mij terugvinden in Leuven waar ik in mijn master handelsingenieur zit, af en toe eens piano speel of ga zwemmen, en al eens graag op stap ga! Momenteel half jaartje in Budapest aan het "studeren", zie jullie graag terug in het 2e semester! Ciao :)

Lander Rutten

Extravagante Eekhoorn

Ze noemen mij ook wel Extravagante Eekhoorn. Dit is mijn 6e jaar als leider en hoop er elke zondag met de verkenners een fijne namiddag van te maken. Van maandag tot zaterdag vind u mij achter een drumstel, in Leuven of in het Jeugdhuis.

Lies Mellebeek

Energieke Ezel

Bonjour! Ici c'est Lies. Ondertussen ben ik bij de oude zakken van de scouts geraakt, maar ik geniet er nog steeds ten volle van! Na 3 jaar groepsleiding vond ik het tijd om de fakkel door te geven (Selien gaat dat dan ook zonder twijfel fantastisch doen!) maar mijn scoutshart is nog niet klaar om het hemd aan de haak te hangen. Ik leef me met veeeeeel plezier nog een zesde leidingsjaartje uit als VERKENNERLEIDING!!! Naast scouts doe ik ook een poging tot tennis spelen en ik ben ook regelmatig in ons Jeugdhuis te vinden. Ik studeer (als alles goed gaat, hihi) bijna af aan de Universiteit Antwerpen waar ik sociaal-economische wetenschappen studeer. Ik heb er alweer enorm veel zin in!!! Dikke zoen van deze (ondertussen al oude) Kapoen!

Ward Wijckmans

Scherpzinnige Saterhoen

Gegroet lichtbekijker! Dit jaar zal ik mijn 7de jaar als Scherpzinnige Saterhoen bij de leiding inzetten (23 en nu al de ouwe zak, hoe moete de mams en paps zich dan wel nie voelen?). Ook begin ik nu aan mijn 3de jaar als groepsleiding in! Om bij mijn compagnon wat afwisseling te voorzien heb ik vanaf nu Lies ook maar ingeruild voor het rode model. Naast mijn taak als groepsleider ben ik ook opnieuw leiding van de verkenners, die erin slagen om naast de grootste leden toch nog de grootste baby's te zijn! (mopje, love you peeps). Verder ben ik naast de Scouts aan het werk als bestuurslid van JH De Stip en studeer in groenmanagement (nee, da zijn nie die manne van de groendienst) aan de PXL. Om af te sluiten nog even dit: Lander zijn kookkunsten zijn dan wel niet mis, toch eet Yoni liefst ne circussossis

Wouter Geenen

Stemmig Stekelvarken

Welgekomen beste lezer der tekstjes, Wouter hier om wat meer over mezelf te vertellen. Ik zal dit jaar voor de 7de keer de leiding vervolledigen en dit doe ik bij de verkenners. Ik ben sinds kort afgestudeerd als professioneel klusjesman en ga mij nog een jaartje bezig houden met leren lassen. In het weekend zit ik met men blij bakkes al is in de het gezelligste jeugdhuis van Ham en omstreken, waar ik af en toe ook al eens tap.

Yoni Daniels

Spontane Secretarisvogel

hallo! ik ben yoni, ook wel spontane secretarisvogel genoemd. dit is mijn zevende jaar als leiding en mijn twaalfde jaar bij de scouts. buiten de scouts ga ik graag zwemmen, lopen, en iets drinken met vriendinnen.