Verkenners

De oudsten der takken. Verkenner zijn duurt 3 jaar lang. Zij zijn 14, 15 en 16 jaar oud.

Larissa Goffin

Bescheiden Bizon

Hey! Ik ben Larissa, ook gekend als bescheiden bizon. Dit is momenteel mijn 15e jaar bij de scouts waarvan mijn 4e jaar als leiding. Door de week kan je mij terugvinden in Antwerpen waar ik crossmedia-ontwerp studeer. Samen met jullie gaan we er elke zondag een top zondag van maken!

Thomas Philipsen

Weloverwegende Wasbeer

Jawel! Ik vertoef ondertussen mijn 14de jaar bij de scouts. Dit is mijn 6de jaar als leiding en ik kom nog steeds even graag mijn zondagnamiddag hier opvullen. Naast de scouts vind je mij wel eens op een American footballveld of in het jeugdhuis. Shalom!

Ward Mellebeek

Kwieke Kõkako

Halowa scoutsvrienden en vriendinnen! Ik ben Ward, beter bekend als kwieke Kokako, een vrolijke, dappere doch ietwat luidruchtige zangvogel! Dit is mijn 13e jaar bij scouts Genendijk en het 4e jaar dat ik met heel veel passie en plezier leiding ben! Dit jaar hoop ik de verkenners te entertainen! Naast de scouts kan je me op het volleybalveld van fit Ham terugvinden! En het belangrijkste wat ik bij de scouts leerde is: Het is een kunst om van geluidsoverlast een buurtfeest te maken!