Verkenners

Er zijn geen activiteiten op dit moment

Christophe Dept

Opgewekte olifant

Hallo, Christophe hier! Op de scouts ook wel gekend als opgewekte olifant, te herkennen aan zijn lange slurf! Ik ben 22 jaar en nu al voor het 6e jaar leiding. Verder studeer ik handelsingenieur in Leuven en speel ik wel eens graag tennis met vrienden. Momenteel een half jaartje in Budapest aan het "studeren", zie jullie graag terug in het 2e semester :) Viszlát!

Ward Wijckmans

Scherpzinnige Saterhoen

Hallo beeldschermlichtontvangner! Ik ben Ward (alias: Scherpzinnige Saterhoen, oh grote wijze der Scouts, redder van Hamse jeugd, ...). Al 7 jaar lang bezorg ik ouders een rustige zondagnamiddag! Dit 3 jaar als welpenleiding, 1 jaar als jongverkennerleiding en nu mijn 3de jaar als verkennerleiding. Ook gaat hiermee mijn 3de jaar als groepsleiding in en dat doe ik samen met mijn rosse nichtje (ja die heeft dus echt oranje haar enzo). Ook dit jaar hoop ik er weer een topjaar van te maken! Salut en tot ziens, Chrisje zijn verstand heeft de omvang van nen appelsien(s).