Verkenners

De oudsten der takken. Verkenner zijn duurt 3 jaar lang. Zij zijn 14, 15 en 16 jaar oud.

Kawejoveke

Er zijn geen activiteiten op dit moment

Leiding

Christophe Dept

20 Jaar
Opgewekte Olifant

Ola, mijn naam is Christophe of opgewekte olifant op de scouts! Ik ben 20 jaar en nu al voor mijn vierde jaar leiding op de scouts. Na 2 jaar leiding te zijn geweest van de kapoenen en 1 jaar van de welpen ben ik dit jaar verkennerleiding. Buiten de scouts kunnen jullie mij terugvinden in Leuven waar ik in mijn 3de jaar handelsingenieur zit, af en toe eens piano speel en al eens graag op stap ga :)

Larissa Goffin

22 Jaar
Bescheiden Bizon

Hey! Ik ben Larissa, ook wel gekend als bescheiden bizon. Dit is momenteel mijn 16e jaar bij de scouts waarvan mijn 5e jaar als leiding. Na 3 jaar de kapoenen gehad te hebben sta ik dit jaar voor de tweede maal bij de verkenners. Door de week kan je mij terugvinden in Antwerpen waar ik de opleiding van de Belgian Advertising school volg.

Ward Wijckmans

22 Jaar
Scherpzinnige Saterhoen

Gegroet beeldschermbekijker! Ik ben Ward de Scherpzinnige Saterhoen (Das ne vogel uit de Himalaya, dus ik denk da Mount Everest opklimme voor mij nie zo moeilijk kan zijn). Ik ga al sinds het eerste jaar kapoenen naar de scouts en ben daardoor de koning van de jaarkentekens. Ondertussen is dit al mijn 5de jaar als leiding (3 jaar welpen, 1 jaar JVKs, nu VKs) en ben nog steeds niet mentaal gebroken door jullie zonen en dochters. Sinds dit jaar zal ik samen met Lies ook groepsleiding zijn. Topteam? Denk het wel! Naast de scouts ben ik ook actief in het bestuur van JH De Stip en studeer ik op de PXL. En nu zen ik ermee vut, nen tipi is gewoon een rare hut!

Yoni Daniels

21 Jaar
Spontane Secretarisvogel

hallo! ik ben yoni, ook wel spontane secretarisvogel genoemd. dit is mijn vijfde jaar als leiding en mijn 10e jaar bij de scouts. buiten de scouts ga ik graag zwemmen, voetballen en iets drinken met vriendinnen.

Even geduld